2020 Konut Projeleri

2020 Konut Projeleri

Yatırımcıların ilgisini çeken yeni konut projeleri 2020 yılında beklenen ilgiyi göremese de ev almak isteyen azınlık farklı alternatifleri incelemeye hazır. Biz de Kütahya ve diğer şehirlerde popüler olan konut projelerini sizler için bir araya getirdik.

Birçok inşaat projesinin butik projelere tercih edilmeye başladığı bugünlerde konut satışları durdu. Ama nadiren de olsa konut alma planı olan yatırımcılar projelere ilgi göstermeye başladı. Özellikle büyükşehirlerde konut stoklarının artması nedeniyle fiyatlar düşmeye başladı. Bu da cazip ödeme koşulları ve fiyatlar gündeme getirdi. Biraz birikimi olan ve konut sahibi olmak isteyen yatırımcılar bu projeleri değerlendirerek ev sahibi olma planları yapmaya başladı.

Büyükşehirlerdeki fazladan stoklara rağmen fiyatlar normalin üzerindeyken, düşük bütçeli kişiler için çok daha uygun fiyatlarla farklı renklerde ev sahibi olmak mümkün olabiliyor. Ev almayı düşünenler için ortalama bir bütçe planlanması için büyükşehirler ve Kütahya’dan aldığımız verileri bi araya getirdik. İşte sizin için araştırdığımız bazı konut projeleri ve fiyat aralıkları!

Sultan 5299

İstanbul’da yeni konut arayanlar için ihtiyaç duyulan konut stoğunun büyük bir kısmını elinde tutan Kağıthane bölgesinde Sultan 5299 389 bin TL’den başlayan fiyatlarla alıcı buluyor. 1+1 ve 2+1 konut tiplerinin bulunduğu projede genelde küçük aileler ve bekarlar için uygun bir yaşam düzeni tercih ediliyor. Henüz %80’i satılmamış olan projede birçok cazip indirimle konut bulmak mümkün. Ankastre beyaz eşyalı daireler ve güvenlik sistemleriyle şehir merkezinde iyi bir daire alabilirsiniz.

TOKİ Kütahya

950 konutun inşaasına başlanan projede aile yaşamına uygun konut üretimi yapılıyor. 81 ilde yapılan projeler gibi Kütahya Simav’da da projeler üretiliyor. Ancak çekilişle sahip olunabildiği için süreçler belili tarihlerde takip ediliyor. Bunun dışında butik projeler üreterek satışını yapan birçok inşaat firması bulunuyor.

Kütahya Modern

Konut projeleri 2020 yılında da son derece cazip kentleri öne çıkardı. 160 bin TL’den başlayan fiyatlarla konut sahibi olma imkanı sağlayan Kütahya Modern, 2+1’den 6+1 seçeneklerine kadar son derece geniş bir kitleye hitap ediyor. %30’u satılan projeler konut kredisine uygun daireler ve açık otoparkları sayesinde aile yaşantısına iyi bir uyum sağlıyor. AVM ve çocuk oyun alanlarıbulunana projede en lüks daire 450 bin TL’den alıcı buluyor.

Huzur Residance

Tamam 1+1 projelerden oluşan Huzur Residance, 89 bin TL’den başlayan fiyatlarla konut sahibi olmanızı sağlıyor. Yarısından fazlası satılan daireler 800 TL’den başlayan fiyatlarla kiralanabiliyor. Çocuk oyun alanları, yürüyüş parkurları ve güvenlik sistemi bulunan projede peşin fiyatına 12 taksit seçeneğiyle daire sahibi olmak mümkün oluyor.

Hava Kent Taşoluk

Kent Yapı Kooperatifi tarafından kurulan Hava Kent Taşoluk 1+1 ve 2+1 konut seçenekleriyle dikkat çekiyor. 400 bin TL’den başlayan konutlar krediye uygun ve konutların her biri ankastre eşyalı olarak üretildi. Yürüyüş alanları, alışveriş merkezleri ve çocuk oyun alanları bulunan proje aile yaşamı için son derece uygun.

Nüans Deluxe

125 bin metrekarelik alana kurulu olan Nüans Deluxe, 550 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuldu. Aile yaşamı için ideal olan daireler 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak kullanıma hazır hale geldi. Henüz satışa başlamadan projede ön talep toplanıyor ve çok uygun ödeme koşullarıyla sahip olmak mümkün olabiliyor. Lansman dönemine özel %20’lik indirim avantajı sayesinde konut projeleri 2020 yılında en çok tercih edilmesi beklenen İzmir bölgesinde dikkat çekecek.

Bu yazı da ilginizi çekebilir: Türkiye’de Konut Yatırımına Uygun Şehirler

Yorumlar

mood_bad
  • Henüz yorum yok.
  • Yorum Yap