2021 Ev Dekorasyon Renkleri Trendleri

Pandemi ve tatiller nedeniyle bol bol boş vaktin olacağı 2021 ev dekorasyon renkleri seçmeniz için ideal bir yıl olacak. Sezonun popüler renklerini bir arada bulacağınız bu yılın dekorasyon trendi İskandinav stili ve Japon tarzının birleşimi olan Japandi olacak. Son derece renkli ve özel bir stili tercih edecekseniz en azından modaya biraz daha yaklaşın. Kendi tarzınızı oluşturmak için birçok pratik önerimize göz atın!

Yeni Bir Tarz: Japandi!

Yeni dekorasyon tarzının adı Japandi İskandinav stili ve Japon stili buluşturan farklı bir konsept oluyor. Beyaz ve ahşabın hakim olduğu bu stil birçok kişi tarafından çok sık tercih ediliyor. Ancak bu renklerin yanına mavi, açık mavi ve turkuaz gibi renkleri de ekleyebilirsiniz. Mor ve kırmızı gibi canlı renkleri tercih ederek, her zaman ihtiyacınız olan konseptleri tasarlayabilirsiniz. Ev tekstilinde mavi, mor ve kırmızı tonlarını tercih edebilirsiniz. 2021 ev dekorasyon renkleri arasında size uygun bir çözüm sunarak, minimalizmi öneriyoruz. 

Doğaya Dönüş Biophilia

Natural yeşil rengi tercih ederek doğaya dönüşün simgesi Biophilia stilini kullanabilirsiniz. Doğanın insanla ilişkisini en iyi şekilde kullanmanızı sağlayan bu sistemlerle iç mekan ve ahşap zeminleri en iyi şekilde kullanabilirsiniz. 

Duvarınızı doğal bir yeşil renge boyayarak daha natural renkler tercih edebilirsiniz. Özellikle ahşap dekorasyon ürünleriniz varsa bunları kombinleyeceğiniz yeşil tonları mükemmel bir uyumu yansıtacaktır. Her zaman sizin için ideal olan bu alanlarda kaliteli ve özel bir konsept oluşturmanız son derece kolay olacaktır. 2021 ev dekorasyon renkleri mor, mavi, yeşil ve kırmızının geriye dönüşünü simgeliyor. 

Endüstriyel Mimari Detayları 

Mimaride son yıllarda moda olan ve yarım kalmışlık hissi veren endüstriyel mimari detayları da dekorasyonunuzda kullanabilirsiniz. Sezonun renklerine uygun olan tuğlalar, rüstik ampül ve dekorasyon stillerini öne çıkaran objeler özellikle Loft daireler için son derece uygun bir seçim olacaktır. 2021 ev dekorasyon renkleri arasında bulunan farklı zıt renkleri de ev dekorasyonuna dahil edebilirsiniz. 

Yorumlar

mood_bad
  • Henüz yorum yok.
  • Yorum Yap