2021 Kütahya Satılık Daire Projeleri

2021 Kütahya satılık daire projeleri tamamlanmaya başladı. Bu dönemde konut satın almak isteyenler için inşaat firmaları tarafından butik ve toplu konut projeleri üretilmeye başladı. Satılık konut ve daireler için bütçesini planlayanlar ve uygun buldukları fırsatlara yönelmek isteyenler projeler ya da butik daireler için birçok fırsat yakalayabilir. Sizin için araştırdığımız bu fırsatları bütçenize göre yakalayabilir, kredi kullanarak ya da projelerdeki avantajlardan yararlanarak bilgi edinebilirsiniz. 

Kütahya Modern

İZKA inşaat tarafından yapılan Kütahya Modern projesi aileler için son derece uygun olduğundan dikkat çekiyor. 2+1’den 6+1’e ulaşan daireler kentsel dönüşü kapsamında değerlendirilebilir. Özellikle çevresel ve yatırım amaçlı olarak nitelendirilen yeni projede şık peyzajlar, ortak kullanım alanları ve yeşil alanlarla eksiksiz bir aile yaşantısının başlaması mümkün olabilir. Kütahya satılık daire fırsatlarını yakından takip edenler için yeni projeler ciddi dikkat çekiyor. Uzun yıllar oturabileceğiniz lüks ve kaliteli bir yaşa alanı sunan Kütahya Modern ile yaşam alanlarınız her zaman daha aydınlık ve özel oluyor. 

Eşsiz peyzajlar ve keyifli balkonlarla bezenen projede Kütahya Belediyesi’nin de desteği bulunuyor. 24 saat güvenlikli bir sitede konaklamanızı sağlayacak olan projede açık spor alanları, peyzajlar ve yürüyüş parkurlarıyla her anınızı aktif bir şekilde yaşayabilirsiniz. 

Tarihi ve kültürel değerleri açısından zengin olan Kütahya son yıllarda yabancı yatırımcıların da gözdesi haine geldi. Kütahya satılık daire arayan yabancılar kalıcı ikamet için bu kente ilgisini arttırdı.

Huzurlu Kampüs Residance 

Rezidansta otel konforu vaat eden Huzurlu Kampüs Residance birçok kişiye sahip olmak istediği yuvayı verecek. Dumlupınar Üniversitesi’ne çok yakın konumda bulunan proje öğrencilere yönelik hazırlandı. Genç ve dinamik bir yaşam alanı vaat eden bu alanda gençler için aktif olan birçok etkinlik alanı da bulunuyor. Çok sayıda genç insanın ikamet etmesine uygun olan bu alanda güvenli ve keyifli bir konaklama mümkün oluyor. Son derece özel olan Huzurlu Kampüs gerçekten de yaşam enerjinizi arttıracak bir kampüs deneyimi sunuyor. Kütahya satılık daire arayışı içinde olan öğrenciler için de aileleri için de bu proje çok uygun fiyatlar ve ödeme koşullarıyla satın alınabiliyor. 

Spor alanları, mini market, asansör ve bisiklet alanları bulunan kampüsten okula ulaşım da oldukça kolay. Özellikle üniversite öğrencileri lokasyon açısından da bu projeyi tercih edebilir. 

Platinium Park Villaları

Villa tipi bir konut projesi tercih ediyorsanız Platinium Park Villaları size göre olabilir. 14 daireden oluşan villalar, Porsuk ağaçlandırma alanına yakın konumda, doğayla iç içe bir yaşam alanı fırsatı sunuyor. 5 oda bir salondan oluşan villalar, 530 metrekarelik alanlarıyla ferah ve eksiksiz bir yaşam vaat ediyor. Konforlu ve şık bir yaşam alanı için kalabalık ailelere hitap eden villa projeleri Karadeniz inşaat tarafından yapıldı. 

Kütahya Satılık Daire Fiyatları

Butik projeler ve daireler için de Kütahya yabancı yatırımcıları cezbediyor. Özellikle küçük daireleri tercih eden yatırımcılar ilk konutlarını almak için kredisiz uygun fiyatlar ararken, yabancı turistler de kalıcı ikamet için farklı şehirlere yönelebiliyor. Bu durumda Birçok büyükşehire yakınlığıyla dikkat çeken Kütahya da dikkat çekiyor. Kütahya satılık daire fiyatları açısından son derece ekonomik bir yer. Ancak projeler arttıkça fiyatlar ve talep de arttığı için fiyatların yükselmesi beklenen bir şey. Yatırımcının en önemli tercihi olan amortisman değerlerinin geri dönüşüm süresi de bu durumda devreye giriyor. Evi ne kadar çabuk değerlendirirse o kadar kar ediyor. Bu açıdan küçük başlangıçlar için mantıklı bir adım atmak isteyen yatırımcılara Kütahya, Afyon ve Eskişehir’i tavsiye edebiliriz. 

Yorumlar

mood_bad
  • Henüz yorum yok.
  • Yorum Yap